Limmareds Rör AB

Service sparar dig tid och pengar

Vi förstår vikten av att ha en pålitlig och effektiv funktion i dina system och apparater. Genom vår professionella och noggranna service ser vi till att de håller sig i toppskick. Vi tar hand om allt från regelbundna inspektioner och rengöring till nödvändiga justeringar och reparationer.

BLI UPPRINGD AV OSS

Vi kontaktar dig oftast inom 24h

Service

Spara i längden med service

Att genomföra regelbunden service är en viktig del av att upprätthålla effektiviteten och långvarig drift av olika system och apparater. På vår webbplats erbjuder vi inte bara produkter och installationstjänster, utan även professionell service och underhåll. Varför? Jo, för att service sparar i längden. Genom att regelbundet inspektera, rengöra och justera dina system kan vi upptäcka eventuella problem i tid, vilket minskar risken för kostsamma reparationer eller ersättningar i framtiden.

Referenser

Vad säger våra kunder om oss

Företaget som grundades 1947 övertogs 1979 av Rolf Carlsson som ännu är verksam i bolaget. 1983 flyttades verksamheten till Västra Järnvägsgatan 6 i Limmared.

Hade en vattenläcka i badrummet i sommarstugan. Patrik från Limmareds rör var framme efter bara 1h och vi kunde njuta av helgen. Tacksam för deras hjälp!
Sasha Motekalemi
Toppen! Trevlig personal som fixade det jag bokat för. Och monterade in en kökskran och kran på pannan på köpet.
Renee Lidström
Kvalitetsarbeten på rörarbeten och övriga installationer! Även på den så viktiga energi och kostnadssänkande rörisoleringen!
Peter Rönnholm
Previous slide
Next slide